Заляха с мастило автомобил на кандидат за депутат, защото…

Заляха с мастило автомобил на кандидат за депутат, защото…

24rodopi.com/Кърджали Лек автомобил в Кърджали бе залят с мастило, собственикът смята, че е наказан заради паркиране. „Коледният ми подарък подрани!

24rodopi.com/Кърджали
Лек автомобил в Кърджали бе залят с мастило, собственикът смята, че е наказан заради паркиране.
„Коледният ми подарък подрани! Миналата година паркирах автомобила си на същото място и ми срязаха двете гуми а днес се събудих със залят с мастило автомобил. Да, това не се мие! Снимките са след автомивка, но мастилото седи! Пуснах сигнал на 112, уведомих полицията, обадих се на мой познат от криминална лаборатория, експертизи, жалби и т.н. …и всичко това на Бъдни вечер. Случката се развива под тераса на блок 55 вход „Г“ от вътрешния край на блока“, отбелязва собственикът, общественик, който беше кандидат за депутат в 9-ти Кърджалийски многомандатен избирателен район.
„Какви хора сте бе!? Толкова ли не ви минава през акъла, че по време на коледните празници всички паркинги са препълнени и всички се чудим къде да паркираме, за това и съм спрял там!? Като ви пречи колата, кажете ми го лично. Ела, кажи ми, че ти пречи и ще ти се извиня и ще я преместя!!! Толкова ли е трудно да бъдем хора, бе…“, посочва ядосаният кърджалиец.

COMMENTS

WORDPRESS: 0