Само ДПС и ГЕРБ: 7 общини, 7 кметски кандидатури

Само ДПС и ГЕРБ: 7 общини, 7 кметски кандидатури

24rodopi.bg/Политика Само ДПС и ГЕРБ са с реални възможности да издигнат свои кандидати за кметове в 7-те кърджалийски общини, става ясно от репортер

24rodopi.bg/Политика

Само ДПС и ГЕРБ са с реални възможности да издигнат свои кандидати за кметове в 7-те кърджалийски общини, става ясно от репортерско допитване до активисти на основните политически сили в област Кърджали. Двете политически сили имат свои представители във всяка община, а освен ДПС, ГЕРБ е успявала да спечели изборите за кмет на населено място.

Вероятност да покрият нормата „7 общини, 7 наши кандидати“ и да не се изложат пред избирателите са и структурите на БСП. При другите формации, които присъстват предимно в областния център, вече вървят кандърми на улицата: „Искаш ли да станеш кандидат за кмет от нашата партия“.

ДПС ще имат най-много спечелени съветнически места в Източните Родопи на 29 октомври, ГЕРБ отново ще бъде втора политическа сила.

На снимката и видеото: В известното село Лисиците на 29 октомври ще гласуват за кмет на община, за общински съветници, но и за кмет на Лисиците

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0