Дрогата в колата на хотелиера – подхвърлена от двама „командировани“ от хазартен бос

Дрогата в колата на хотелиера – подхвърлена от двама „командировани“ от хазартен бос

24rodopi.bg/Темата+ Двама „командировани“ от хазартен бос в Кърджали са подхвърлили дрогата в колата на местния хотелиер. Това се доказва от снети

24rodopi.bg/Темата+

Двама „командировани“ от хазартен бос в Кърджали са подхвърлили дрогата в колата на местния хотелиер. Това се доказва от снетите пръстови отпечатъци от пакетите и електронната везна, които са били в багажника на автомобила. Оставените следи не са от представители на кърджалийския ъндърграунд, а от две лица, които не са попадали в полезрението на местните криминалисти. Почти сигурно е, че са се появили в града край Арда само, за да натопят нищо неподозиращия кърджалийски предприемач.

Това става ясно от следственото дело, които се води вече срещу неизвестен извършител.

Както вече 24rodopi.com писа, хазартен бос е организирал подхвърлянето на голямо количество наркотици в колата на кърджалийски хотелиер. „Мръсният номер“ е „невидим етап“ от войната за комарджийските пари, която отново е на дневен ред в региона.

Припомняме, че през юни 2020 година в багажника на колата на 54-годишния Х. Х. бяха намерени половин килограм амфетамин и електронна везна. Установено бе, че пръстовите отпечатъци не са негови, нито на човек от семейството или служителите му. В дома на хотелиера също не беше открито нещо съмнително.

Игралните зали в Кърджали станаха много, „босовете на комара“ си правят „мръсно“ – четете тук

На снимката: Кърджали се оказва рай за хазарта. Все повече заведения се превръщат в игрални зали. „Дори символите на града, като сладкарница „България“, вече са „казина“, коментират местните жители 

COMMENTS

WORDPRESS: 0