Зверска катастрофа на пътя за „Маказа“! 5-ма са пострадали, 14-годишно румънче е в тежко състояние

24rodopi.bg/Криминале Тежка верижна катастрофа стана тази сутрин на пътя за граничния пункт „Маказа“, в критичния участък край село Върхари. Сблъска

24rodopi.bg/Криминале

Тежка верижна катастрофа стана тази сутрин на пътя за граничния пункт „Маказа“, в критичния участък край село Върхари.

Сблъскали са се две български и една румънска коли. Петима са пострадали в пътния инцидент.

14-годишно румънче, което пътувало с родителите си за Гърция, е пострадало тежко, научи 24rodopi.com. Има опасност за живота му, очаква се да бъде транспортирано до специализирана клиника в Пловдив или София, твърдят спешни медици.

Има временна организация на движението на главния път от Кърджали към ГКПП „Маказа“ в района на село Върхари заради пътнотранспортно произшествие, съобщават от регионалния пресцентър на МВР. Движението по главния път от Кърджали към ГКПП „Маказа“ се извършва по маршрут от спирка „Джебел“ през Момчилград и село Градинка заради пътнотранспортно произшествие в района на село Върхари.

Сигнал за катастрофата между три автомобила – „Фолксваген“, „БМВ“ и „Мерцедес“, е подаден тази сутрин в 8,45 часа, потвърдиха новината на 24rodopi от полицията. Районът е отцепен от полицейски екипи. Извършва се оглед на мястото на произшествието от дежурна оперативна група от РУ-Момчилград.

СНИМКИ ОТ ЗВЕРСКАТА КАТАСТРОФА – ТУК

COMMENTS

WORDPRESS: 0