Зловещи тайни ли убиха Къро!? Не ценности, а друго са търсели килърите в касите

Зловещи тайни ли убиха Къро!? Не ценности, а друго са търсели килърите в касите

24rodopi.bg/Криминале Зловещи тайни и ужасяващи доказателства ли костваха живота на Красимир Каменов – Кърджали? Този въпрос става все по-актуален сл

24rodopi.bg/Криминале

Зловещи тайни и ужасяващи доказателства ли костваха живота на Красимир Каменов – Кърджали? Този въпрос става все по-актуален след днешните разкрития на бившия служебен вътрешен министър Иван Демерджиев.

Освен убийствата на тези 4 човека има и други неща, които насочват към други следи, заяви Демерджиев в сутрешния блок на бтв по повод убийството на Красимир Каменов-Къро и още трима негови близки в ЮАР в ефира на bTV. По думите му разследването напредва. Властите в Република Южна Африка са изразили готовност да пратят у нас разследващи, които да работят заедно с българската полиция по случая с разстрела.
Демерджиев уточни, че има следи, които говорят, че не става въпрос само за разстрела и трябва да се изясни кой е поръчител на зверството.
Без да дава подробности, Демерджиев коментира, че извършителите на престъплението в ЮАР са „извършили и други действия в къщата“, след като убиват четири човека.
„След като убиваш 4 човека, и след това оставаш в къщата, значи има някаква причина“, посочи той.
„Когато се прицелиш в определени места в една къща и си решил да извършиш още нещо там…Да отвориш едни каси и да се вземе тяхното съдържание. Не мога да говоря в повече детайли. Разбити са едни каси и са взети някои неща“, обяви Демерджиев.
Той не уточни какво точно е взето.
„Интересното е, че има много ценности в къщата, очевидно става въпрос, че нещо друго е взето“, каза още той. „Очаквам органите за разследване да дадат отговор защо тези хора, убили четири човека, са си позволили да извършат и други действия“, каза той.

COMMENTS

WORDPRESS: 0