„Зимни принцеси“ в гимнастиката и… порой от медали

„Зимни принцеси“ в гимнастиката и… порой от медали

24rodopi.bg/Спорт От близо три години в Кърджали стъпи хасковски клуб по спортна гимнастика, а в момента трениращите в него са повече от състезателит

24rodopi.bg/Спорт

От близо три години в Кърджали стъпи хасковски клуб по спортна гимнастика, а в момента трениращите в него са повече от състезателите в Хасково и Димитровград.

Треньор на младите таланти е Яна Михайлова. Вече  дори има ансамбъл на майките на гимнастичките.

Кърджалийските таланти от СК „Аида“ взеха участие в последното си състезание за тази година- МТ“Зимни принцеси“ във Велико Търново. Взеха участие 27 индивидуални състезателки в различни възрасти и дисциплини , 3 отбора в Естетическата гимнастика и 3 отбора в Гимнастрадата, единият от които беше отборът на майките. Общо 41 медала спечелиха състезателките на „Аида“ в различните възрастови дисциплини и съчетания.

„Вече имаме няколко участия на държавни и международни първенства, където сме голяма атракция. Водещото е, че вдъхновяваме децата, че могат да преследват мечтите си независимо от възрастта и заетостта на днешния ден. Подготвяме вече трета композиция – първата беше на песента „Йовано, Йованке“, втората е Танго, а сега правим композиция, в която ще играем стюардеси“, споделита от ансамбъла на майките.

COMMENTS

WORDPRESS: 0