Жрици: „Стока“ има, клиенти – не, чакаме гурбетчиите!

Жрици: „Стока“ има, клиенти – не, чакаме гурбетчиите!

24rodopi.bg/Общество „Стока“ има, всякакъв калибър, клиенти обаче няма. Чакаме гурбетчиите през август“. Ситуацията на „пазара за ласки“ в Родопите

24rodopi.bg/Общество

„Стока“ има, всякакъв калибър, клиенти обаче няма. Чакаме гурбетчиите през август“.

Ситуацията на „пазара за ласки“ в Родопите в средата на юли. Описва я „диспечерката“. Респектираща с габарити дама, която е свръзката между мераклиите за платена любов и продаващите плът.

Клиентите е имало в дните около байрама, когато хиляди изселници се прибраха в региона. След това-застой.

Както вече писахме, десетки дами между 18 и 60-годишна възраст са в регистъра за „любов“ в региона. Услугите на дамите се търсят от млади и стари. Предимно вторите, сред които и пенсонери, някои от които получават „тавана“, разкриват за „Родопи voice“ отлично запознати. Цените за дамите, болшинството от селата, са спрямо възрастта и красотата-от 50 до 200 лева за сеанс. Техните снимки не са в „сайтовете за възрастни“, където оферти за Кърджали и Смолян отправят гастрольорки-професионалистки от вътрешността на страната. Последните пък са около 70 за двата региона, сочат собствените им реклами в различни сайтове. От години къщи за гости и апартаменти под наем се ползват за подслон на търсещите платена любов.

COMMENTS

WORDPRESS: 0