Завърналият се гурбетчия: От малкото село до мениджър на компания

Завърналият се гурбетчия: От малкото село до мениджър на компания

Михаела Илиева/24rodopi.bg/Общество Той е едно младо момче, което от малкото село успява да стигне до една от най-големите фирми за фрешове в Българи

Михаела Илиева/24rodopi.bg/Общество

Той е едно младо момче, което от малкото село успява да стигне до една от най-големите фирми за фрешове в България.

Ясен Синабов е родом от Завоя. Завършил е гимназия в Кирково, а през 2015 година  започва работа като машинен оператор в Rawbrani. Това е една от най-големите български компании за преработка на плодове и зеленчуци и производство на 100% натурални фрешове. Чрез обработка под високо налягане, производителите успяват да консервират напитките, да удължат срока им на годност, както и да запазят оригиналните им вкусови качества. В момента Ясен е главен мениджър и контролира процеса от брането на плодовете и зеленчуците до получаването на крайния продукт. Фирмата отчита висок интерес към фрешовете, защото са направени от свежи продукти и са без добавени оцветители и консерванти.

„Работил съм за кратко в чужбина, но се радвам, че чрез работата ми в тази фирма успях да си остана в България и да се развивам тук. Благодарение на упоритостта и трудолюбието ми, аз се издигнах много бързо по стълбицата. Най-много се гордея с това, че съм честен и добър човек. Радвам се, че успях да сбъдна мечтите си и да създам едно прекрасно семейство“, сподели за 24rodopi.com Ясен Синабов.

COMMENTS

WORDPRESS: 0