Заспали синдикати, милиарди отиват за хартия! Не с хладилници, ракетки хвърляйте!

Жельо МИХОВ/24rodopi.bg/Коментари Синдикатите на протест в столицата. Отварят и затварят празни хладилници пред сградата на Народното събрание. Ниски

Жельо МИХОВ/24rodopi.bg/Коментари

Синдикатите на протест в столицата. Отварят и затварят празни хладилници пред сградата на Народното събрание. Ниски доходи, голяма инфлация. Тъжни и мрачни месеци в близко бъдеще.

Къде бяха в първия ден на новия парламент? А във втория?

Дневният ред бе ясен. Напреварата по политкоректност започна в първите мигове след изборите. Тя не бе част от предизборната кампания. След 20 часа на 2-ри октомври обаче истината лъсна.

Задача №1-харизваме оръжията на Украйна; под №2-гласуваме нови милиарди за американски самолети (въпреки, че първите са още на хартия); №3-я направим, я не правителство, мисията е изпълнена.

Дотук с болките за народа. Видяхте важните задачи, които вече са в изпълнение.

Основна грижа на прислугата е да създаде комфорт на господаря. Народът не е от вторите, не е и от първите. Въпреки, че се  ползва именно за това-да сбъдне полюциите на всякаква порода нищожества с абстиненция към властта и парите.

Едно отклонение от темата, само пример.

„Checkmate“-пето поколение изтребител на руснаците. Нещо, което все още не е узряло като технология в главите на натовците.

Цената му е 35 000 000 долара за бройка. Ние харизахме до момента три милиарда за самолети на хартия, няколко броя. За същите пари щяхме да купим 50 от „Шах и мат“ и в момента да се чудим как да обучим толкова пилоти.

Леле, за такава идея разстрелват в социалните мрежи свирепите атлантици!

Просто пример. Той не е за прости.

„Оръжието ни е старо, съветско, трябва да го махнем, да го даваме“, беше мантрата по задача №1 на парламента. Аджеба, щом е такова, защо го даваме на украинците, че да се самоизпотрепят с него?!

Отговорът е прост. Много си е добро, но като останем без него, „партньорите“ веднага ще разпънат пергаментите с офертите „Купете ново от нас, само няколко милиарда“.

Това е планът.

Та в този ред на мисли, флашмобовете на заспалите синдикати трябваше да са с хартиени ракетки, а не с празни хладилници.

 

На снимкитеХартиеното „Плащаме в кеш за вашата любов“ е за нас. Другото, дето наистина лети, си е на руснаците

COMMENTS

WORDPRESS: 0