Защо някои депесари „забравят“, че са депесари или когато интересът класи феса на либерала

24rodopi.bg/Коментари/Политика ДеПеСе просто вече не е същото без Вас! Върнете се онлайн! Това трябва да напише д-р Ахмед Доган на един от командиро

24rodopi.bg/Коментари/Политика

ДеПеСе просто вече не е същото без Вас! Върнете се онлайн!

Това трябва да напише д-р Ахмед Доган на един от командированите си в Брюксел, като накрая на електронното съобщение му „пльокне“ един емотикон „Усмивка“.

 

Когато депесар с висока заплата е получил квотен достъп до телевизионния екран и обяснява 7-8 минути за Македония и още нещо за Балканите, ама не се сеща да изрече нещо и за предстоящите избори в България, то този или не е в час за дневния ред на партията, която го е командировала на сладка служба в „сърцето на Европа“, или страни от проблемите на етническите турци в България и на десетките хиляди наши гурбетчии в по-добрата част на континента, или просто си следва кариеристичния личен план.

 

„Кючюк: Ако опозицията в РСМ прави кампанията си с позиция срещу България, ще блокира пътя към ЕС“, гласи заглавие на дописка за последното телевизионно участие на евродепутата от ДПС/АЛДЕ Илхан Кючюк. В сезона на „Машината ДПС вече е на изборна скорост“, заемащият едно от местата на ДПС в Европейския парламент е само за Македония. Акцентирал и върху други проблеми на Балканите, но не намерил за уместно да вкара послание към електората на ДПС относно предстоящите избори. Всички в ДПС работят за изборите, само Кючюк – Македония, Зеленски, Балканите.

Интересът класи феса на либерала.

 

В добрите си времена ДПС имаше 4-ма евродепутати, сега са 3-ма, следващия път ще бъдат двама. Това вероятно си мисли бившият председател на Младежко ДПС Илхан Кючюк и, за да си заплюе едното избираемо място, се държи като функция на либерално лоби в Брюксел, а не като продукт ДПС. Държи се като „от дете съм либерал“ и сякаш не иска да признае, че заплатата му в Брюксел е следствие на гласувалите за листата на ДПС етнически турци.

 

Ако ДПС прави предизборната си кампания в Западна Европа, стъпвайки на трамплина на Кючюк „Аз съм един от началниците на АЛДЕ и много добре въртя педалите на това либерално колело“, на 2 октомври в „гурбетчийска“ Хага, където има хиляди нашенци, за ДПС пак ще гласуват едва около 90 души.

 На снимката: За този огромен надпис „ДПС“, върху скалистия бряг на язовир „Студен кладенец“, който се вижда от километри, не са усвоявани европейски пари. Варосаните камъни са подредени безвъзмездно и от сърце от местните симпатизанти

Ало, Плакатаджията от Брюксел, влез в час, избори има, избори – очаквайте

COMMENTS

WORDPRESS: 0