Защо „едноръките бандити“ обичат Кърджали

Защо „едноръките бандити“ обичат Кърджали

24rodopi.bg/Темата Това е градът край Арда. Луд инвеститорски интерес за… разкриване на игрални зали. Някои казват „казина“. Управителите им гонят ре

24rodopi.bg/Темата

Това е градът край Арда. Луд инвеститорски интерес за… разкриване на игрални зали. Някои казват „казина“. Управителите им гонят рекорди, искат още и още, сякаш са ги командировали в българския Лас Вегас, а не в един от бедните райони на България, с огромен ръст на заминаващите на гурбет.

„Едноръките бандити“ не прощават. Счупени машинки, зъби, окъсани джобове вътре. И една надежда за глупаците. „Спечелих, ама преди това изгубих десеторно.“. Ако човек можеше да се издържа с подобни пари, никой нямаше да работи. Блатото на хазарта, в който затъва всеки, стъпил там.

По агресивните реклами може да се съди за състоянието на едно общество.

При нас е: Комар, кредити, пиене и вагинален дискомфорт. Навързани по веригата. Едното води към другото и така до пълен упадък.

Машинката чака следващата будала.

 

Четете още в Темата на „Родопи войс“:

Комар, кредити, пиене и вагинален дискомфорт

Спорт?! 15 реклами за залози преди мач…

-А децата къде ще играят?

-В тото пункта, къде!

И още в 24rodopi.com

Когато Сердар Ортач профука 40 бона на комар  в Кърджали, това е пикантна новина. Когато игралните зали глътнат 40 бона от 20 младежи от региона, това вече е проблем с продължение: Гурбет по принуда, за да си върнем борчовете!

COMMENTS

WORDPRESS: 0