Запой завърши с… падане от третия етаж!

Запой завърши с… падане от третия етаж!

42-годишен мъж падна от третия етаж на жилищен блок в Момчилград, след като се е оказал… заключен в апартамента. Това разкриха за 24rodopi.com живеещ

42-годишен мъж падна от третия етаж на жилищен блок в Момчилград, след като се е оказал… заключен в апартамента.
Това разкриха за 24rodopi.com живеещи в кооперацията.
Припомняме, че пострадалият бе настанен в кърджалийската болница, след като е бил намерен пред жилищен блок в Момчилград около 8 часа в четвъртък с травми.
„На мястото на произшествието е извършен оглед от дежурна оперативна група от РУ-Момчилград. Образувано е досъдебно производство по чл.129, ал.1 от Наказателния кодекс за нанесена средна телесна повреда. За срок до 24 часа за изясняване на случая е задържан 32-годишен познат на пострадалия, с когото били в една компания вечерта“, съобщиха от Областната дирекция на МВР.
Общо трима души били в апартамента. „Явно са се събрали да празнуват нещо, пиели са“, посочиха съседи. Когато двама от компанията заспали, третият напуснал жилището като ги заключил. На сутринта пък бил намерен 42-годишният, който по всяка вероятност се е опитал да се измъкне от апартамента през терасата. Мъжът е с фрактури.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0