Заменете Украйна с Аляска и ще получите отговора

Заменете Украйна с Аляска и ще получите отговора

Представете си реакцията на САЩ, ако император Александър Втори не бе продал Аляска на американците (заради дългове към Ротшилд и опит за побратимяван

Представете си реакцията на САЩ, ако император Александър Втори не бе продал Аляска на американците (заради дългове към Ротшилд и опит за побратимяване с младата държава с общ враг Англия), а сега днес имаше руски бази там?

Светът бе пред ядрен конфликт през 60-те заради доставката на съветски ракети в Куба. Тогава Кенеди и Хрушчов не спяха, докато постигнат съгласие. Но Джон Фицджералд е бил много по-изпотен, бъдете сигурни. Защото Островът на свободата е на поглед разстояние от янките.

А как сега се чувстват руснаците при варианта американски бази да цъфнат в Украйна, досами границата им? При положение, че разни бандеровци управляват в бившата съветска република. А, кои са последователите на Степан Бандера ли? Всеки може да провери какво означава „Галицийски венец“. Навързани с бодлива тел тела на деца около стволовете на дърветата. По няколко. Едно от зверствата на радикалните националисти на Бандера, включили се в СС дивизиите на нацистите по време на Втората световна война. От няколко години бандеровците в Украйна му разнасят портрета по разни шествия.

Замислете се на кого му трябва повече война и какви хора искате да влязат в НАТО…

Целият текст четете в петъчното издание на „Родопи voice“!

И още от темите в новия брой на вестник №1 в региона:

Всичко е политика, няма нищо общо със здравето

Натото като Тотото – ракетите и келепирът

-Колко струва животът на отчаяния

Четвърт домат от сърце и ракия за 3 лева за душата

Наведена поза – СССР приветства… „Месец на Америка“

-Да те тресне сметката

98 лева за ток в затворен обект! Ако отвориш – продаваш бъбрек!

-40 лева за грам: Гурбетчии внасят най-древната дрога?!

-Затягане на мерките – 30% свободни ковид – легла!

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0