Закопчаха банда гастрольори след обир в Кърджали

Закопчаха банда гастрольори след обир в Кърджали

24rodopi.bg/Криминале   Криминалисти от РУ-Кърджали са разкрили в рамките на часове кражба на златни накити, валута, левове и документи от апартамен

24rodopi.bg/Криминале
 

Криминалисти от РУ-Кърджали са разкрили в рамките на часове кражба на златни накити, валута, левове и документи от апартамент в Кърджали, съобщиха от Областна дирекция на полицията.

Трима гастрольори – двама мъже на 45 г. и 46 г. и жена на 40 г., са били задържани за извършеното престъпление. При задължителното медицинско освидетелстване  единият от мъжете бил настанен в болница. Проникването в жилището станало на 16 март около 18,30 часа. След подадения сигнал са били организирани незабавни издирвателни действия и няколко часа по-късно групата била установена на територията на друга област.
При извършено претърсване в два автомобила, с които пътували извършителите, са били намерени част от откраднатите вещи от жилището в Кърджали. По случая е образувано досъдебно производство, работата продължават сектор „Криминална полиция“ и разследващ полицай. Изяснява се съпричастността на групата и към други извършени домови кражби на територията на РУ-Кърджали.

COMMENTS

WORDPRESS: 0