Закана за убийство на общински съветник в Кърджали! И той бил опасен

24rodopi.bg/Темата+ Животът на общински съветник в Кърджали е под заплаха, научи 24rodopi.com. Това става ясно от жалба на члена на Общинския съвет в

24rodopi.bg/Темата+

Животът на общински съветник в Кърджали е под заплаха, научи 24rodopi.com. Това става ясно от жалба на члена на Общинския съвет в града край Арда до полицията.

Областна дирекция на полицията вече извършва проверка за отправени закани за убийство. 59-годишен адресирал заплахи за саморазправа към 33-годишен при скандал на 29 май в Кърджали, гласи съобщението на регионалния пресцентър на МВР. По първоначални данни проблеми от личен характер са в основата на конфликта. Сектор “Охранителна полиция“ продължава работата по изясняване на случая.

Както вече 24rodopi.com писа, три пъти от началото на годината бизнесменът Р. посяга на представителя на разпоредителния орган в Кърджали Ф., защото последният се срещал с бившата му съпруга.

За случаите от януари и февруари в Районен съд има дела, а последният – в средата на месец май, се проверява от полицията.

Междувременно стана ясно, че предприемачът също е подал жалба в полицията срещу съветника, който също отправил закани към него.

А каква е последната новина от съда – четете по-късно само в 24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0