Задържан, глобен, ще остане и без книжка: Бизнесменът, посягащ на общински съветник, е предизвикал ПТП и избягал

Задържан, глобен, ще остане и без книжка: Бизнесменът, посягащ на общински съветник, е предизвикал ПТП и избягал

24rodopi.bg/Криминале Макар и не в нощта на екшъна, бизнесменът, който три пъти посегна на общински съветник, подразнен от връзка на общественика с б

24rodopi.bg/Криминале

Макар и не в нощта на екшъна, бизнесменът, който три пъти посегна на общински съветник, подразнен от връзка на общественика с бившата му съпруга, е бил санкциониран за предизвикване на пътно-транспортно произшествие (ПТП) и напускане на местопроизшествието, научи 24rodopi.com. Предстои и издаване на наказателно постановление, като дръзкият предприемач Р. А. най-вероятно ще остане без свидетелство за правоуправление за определен период.

Става въпрос за последния инцидент, възникнал в кърджалийския квартал „Байкал“, за който 24rodopi.com вече информира.

Съветникът и приятелката му били в неговата кола в района на известно заведение в квартал „Байкал“ около 23.30 часа, когато ненадейно на улицата се появил джипът на бившия й мъж, 59-годишния Р. А. Той опрял „Тойота“-та в автомобила на двамата, извел от него бившата си жена и я натикал в джипа, след което набил съветника. Последният, със скъсана фланелка и счупен телефон, успял с друг да се обади на телефон 112 и на място пристигнали две полицейски патрулки. Бизнесменът Р. А. напуснал местопроизшествието, но по-късно бил издирен и задържан за 24 часа.

Припомняме, че това е третият инцидент между двамата от началото на година.

И в трите случая общинският съветник, който е втори мандат в разпоредителния орган на Кърджали и е един от най-популярните му представители, не е посегнал на агресивния бизнесмен.

COMMENTS

WORDPRESS: 0