Задържаха кърджалиец след скандала „Ако не ми дадеш заплатата, ще скоча от 6-ия етаж“

Задържаха кърджалиец след скандала „Ако не ми дадеш заплатата, ще скоча от 6-ия етаж“

24rodopi.bg/Темата+ Задържан е 51-годишен мъж от  Кърджали, който по първоначална информация е имал договор за трудова дейност с протестиращите вчера

24rodopi.bg/Темата+

Задържан е 51-годишен мъж от  Кърджали, който по първоначална информация е имал договор за трудова дейност с протестиращите вчера в Перник турски работници, съобщават от пресцентъра на Областната дирекция на полицията. По случая е започнато досъдебно производство.

Както вече 24rodopi.com писа, има кърджалийска връзка в истерията „Турски строители без заплати от месеци“.

Около 10:50 ч. вчера на тел. 112 е подаден сигнал, че двама работници са се качили на последния етаж на новострояща се сграда в центъра на Перник и искат да им бъдат изплатени дължими трудови възнаграждения. След преговори на двамата недоволни с кмета на Перник Станислав Владимиров, служители от Института по психология на МВР и местни полицаи, строителните работници слязоха след повече от 8-часов престой на перваза на шестия етаж на жилищния блок.

Двамата бяха закарани за преглед в МБАЛ „Рахила  Ангелова“ – Перник. По данни на медици здравословното им състояние е задоволително, уточняват от полицията.

Вчера кметът Станислав Владимиров обяви, че институциите са поели ангажименти случаят да бъде разплетен докрай.

Темата+: Задържаният кърджалиец развива търговска и развлекателна дейност – четете тук

COMMENTS

WORDPRESS: 0