За пример: Шестокласници намериха изгубени пари, предадоха ги в полицията!

24rodopi.bg/Общество Директорът на ОДМВР-Кърджали старши комисар Щерьо Милчев изпрати благодарствен адрес до директора на СУ „Васил Левски“ в Крумовг

24rodopi.bg/Общество

Директорът на ОДМВР-Кърджали старши комисар Щерьо Милчев изпрати благодарствен адрес до директора на СУ „Васил Левски“ в Крумовград за достойната постъпка на ученици от учебното заведение, съобщиха от пресцентъра на дирекцията. 

Шестокласниците Хамиде Акча, Айше Акча, Рая Иванова, Габриела Иванова, Магдалена Севдалинова, Николета Миткова, Сиана Николова намерили изгубени пари в близост до училището и незабавно ги предали в РУ-Крумовград.

„Вашите възпитаници са проявили честност и почтеност, които заслужават похвала и уважение и се надявам, че ще бъдат пример за подражание. Убеден съм, че принос за тяхното добро възпитание имат учителите и родителите им, които са изградили здрава ценностна система у децата. Пожелавам на учениците Ви да бъдат здрави, да съхранят добродетелите, които вече са проявили, да станат образовани и доблестни граждани, от които всяко общество има нужда, за да върви напред“, пише в благодарствения адрес.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0