Вуцов: Играчите на „Крумовград“ играха добре, но в средата на терена имаше класически престъпник!

24rodopi.bg/Спорт „Крумовград“ загуби у дома с 0:1 от първодивизионния „Септември“ в 1/16- финалите от турнира за Купата на България, но старши трень

24rodopi.bg/Спорт

„Крумовград“ загуби у дома с 0:1 от първодивизионния „Септември“ в 1/16- финалите от турнира за Купата на България, но старши треньорът Велислав Вуцов остана доволен от играчите си. Емоционалният наставник обвини за отпадането главния рефер.

„Как няма да изхабя нерви? Как да стигнем до 1/8-финал с ЦСКА като бяха сложили в средата един човек, който е класически престъпник и класически некадърник? На тази добра игра и това превъзходство, което имахме, не мога да съм недоволен. Положенията бяха в наша полза“, коментира след мача Вуцов.

„Този несретник измисли два поредни корнера. Получихме гол от статично положение. По едно време го гледам вдигаше ръка, искаше той да вкара. Класически некадърник. Не мога да имам претенции към нашите момчета. Сигурно сме зелени още. Въпреки всичко, мога да поздравя всички момчета. Откакто аз съм тук, това е най-добрия ни мач. Съжалявам, че не победихме. Мани ги ЦСКА“, заяви още наставникът на заемащия второто място във Втора лига „Крумовград“.

COMMENTS

WORDPRESS: 0