Втори ретро парад на автомобили, призове от кмета и момчилградчани

Втори ретро парад на автомобили, призове от кмета и момчилградчани

24rodopi.bg/Общество За втори път Момчилград ще стане столица на ретро автомобилите. Класически возила от цялата страна ще се съберат в градския парк

24rodopi.bg/Общество

За втори път Момчилград ще стане столица на ретро автомобилите. Класически возила от цялата страна ще се съберат в градския парк в 10 часа на 29 юли.

Ретро парадът е проява от програмата на международната среща на момчилградчани „Момчилград винаги в сърцето ми“, включен е и в тазгодишния календар на автомобилните събития. Миналата година в парка се събраха над 30 класически автомобила. Очаква се тази година броят им да бъде по-голям.

Ретро парадът, провеждането, на който вече се превръща в традиция, се организира от община Момчилград и новоучредения местен ретро клуб. Собственикът на най-атрактивното возило ще получи специалната купа на кмета на Момчилград. Купата на момчилградчани пък ще бъде за автомобила, за който са гласували най-много зрители.

В проявата могат да участват всички превозни средства на възраст над 30 години. Желаещите могат да се получат допълнително информация и да запишат за участие на тел. 0889 909 596.

COMMENTS

WORDPRESS: 0