Всички са във Фейсбук, но има и в реалността – на терен: Първи срещи и надеждата в 7 села – „Време е за ДПС“

24rodopi.bg/Политика Първи бяха малките и неизвестни, партиите тип „5-10 човека сме“, които се опитват да привлекат симпатизанти в социалните мрежи,

24rodopi.bg/Политика

Първи бяха малките и неизвестни, партиите тип „5-10 човека сме“, които се опитват да привлекат симпатизанти в социалните мрежи, основно във Фейсбук. Така ще продължат докрая.

Втората категория са тези, които са с претенции, че разполагат със структури, и които ще се впуснат в предизборната кампания две седмици преди изборния 9 юни.

Но има и такива, които вече работят на терен, от 14 май:

По-добри дни, по-облагородените населени места, превръщането на община Кърджали в по-желано място за живеене – начертаният път от хората по селата. „Време е за ДПС“ – зареждането с оптимизъм за кмета Ерол Мюмюн по време на срещите с хората в селата Кьосево, Каменарци, Кокошане, Стражевци, Велишане, Бойно и Кобиляне.

„Благодарение на отговорното отношение на Движението бе даден ход на много дълго чаканите реформи. Авторството на ДПС за голяма промяна в България и решаване на най-наболелите проблеми даваше добри резултати, носеше силни послания и свеж полъх в посоката София-Брюксел и обратно, но правителството просъществува само девет месеца заради дефицитите в разбирането за коалиционна култура на други участници в 49-ото Народно събрание. Заредени сме градивно за 50-ото Народно събрание, в което нашият отбор ще предава позитивната енергия на всеки мислещ за доброто на България. В очите на хората видях, че те ни вярват безрезервно, думите ни дават сила и увереност, че вървим по правилния път. Те казват, че са доволни от новото начало в Кърджали и общината и обещават такава подкрепа на 9 юни с номер 28 в интегралната бюлетина, че цяла България да повярва, че по-добрите дни на родината предстоят с ДПС“, посочи Ерол Мюмюн, който е член на Централното оперативно бюро на Движението. Той се срещна с хората, заедно с кандидатите за народни представители Елван Гюркаш, Байрам Байрам и Айтен Сабри, която е кандидат и за евродепутат.

COMMENTS

WORDPRESS: 0