„Всеки, който ни бърка в окото, ще бъде повикан в националния отбор“, каза Ясен Петров и тръгна за „Арена Арда“

24rodopi.com/Спорт „Всеки, който ни бърка в окото, ще бъде повикан в националния отбор“, каза селекционерът на националния отбор по футбол Ясен Петро

24rodopi.com/Спорт
„Всеки, който ни бърка в окото, ще бъде повикан в националния отбор“, каза селекционерът на националния отбор по футбол Ясен Петров и тръгна за „Арена Арда“ в Кърджали.
Както вече 24rodopi.com писа, днес „Сините от Кърджали“ посрещнат високобюджетния „международен“ тим от Разград в отложен мач от 4-ия кръг на елитното ни футболно първенство. Възможно е единствените българи в отбора на гостите да бъдат бившият нападател на „Арда 1924“ Спас Делев и Кирил Десподов.
Ясен Петров обяви, че целта пред него и екипа му вече ще бъде изграждането на постоянен състав. Играчи, които с представянето си доказват, че заслужават да бъдат в отбора, ще бъдат повикани в националния отбор, каза Петров.
„В неделя сме в Кърджали, аз и Константин Видолов, Александър Георгиев ще е на Локо София – ЦСКА. Ще наблюдаваме възможно най-много мачове. Това са и контакти с хората, които ги тренират, с хората, които ги управляват“, коментира пред БНР треньорът на националите.

COMMENTS

WORDPRESS: 0