Време е за питанката „Хасан Азис от раз или балотаж?“

Време е за питанката „Хасан Азис от раз или балотаж?“

24rodopi.bg/Политика/Коментари 10 януари. Започва третата седмица (втората пълна) на 2022-ра, която ще даде първите доловими отговори на въпроса „Ще

24rodopi.bg/Политика/Коментари

10 януари. Започва третата седмица (втората пълна) на 2022-ра, която ще даде първите доловими отговори на въпроса „Ще се стигне ли до балотаж на кметски избори в Кърджали догодина?!“.

Следващите избори за кмет на Кърджали са през октомври 2023-та година. И ако някой си мисли, че още е рано за питанката „Хасан Азис от раз или балотаж?“ и производните й (единият от подвъпросите, например, е „Байрам Байрам от раз или балотаж?“), е далеч от политиката в България. Или я разбира досущ като този, който не може да обясни разликата между вирус и бактерия, ама настървено дава съвети за ваксините, защото четял много във… Фейсбук! Т. е., гледал много картинки и заглавия.

 

От днес до края на седмицата ще се случат три важни неща, които са съотносими към бъдещите кърджалийски избори за кмет. Едното всички ще научат, другите две са в ръцете на главните персонажи. Ако те решат, ще разкрият на момента или отложено във времето детайлите, но пътят към кметски стол`2023 в града край Арда минава през тях.

 

В сряда правителството ще обяви името на новия областен управител на Кърджали. Както вече 24rodopi.com първи писа, изборът на „Продължаваме промяната“ е юристката Петя Саръева.

От опцията „искам да победя Хасан Азис“ до хубавата заплата! Какво работи един областен управител – четете по-късно само в 24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0