Вотът в „Боровец“: „Промяната“ бие в „Яворов“, ДПС размазва в изнесените секции!

24rodopi.bg/Избори ДПС печели вота безапелационно в кърджалийския квартал „Боровец“. За Движението там са гласували 535 души, установи проверка на 2

24rodopi.bg/Избори

ДПС печели вота безапелационно в кърджалийския квартал „Боровец“.

За Движението там са гласували 535 души, установи проверка на 24rodopi.com. Второто място е за „Продължаваме промяната“-„Демократична България“, като коалицията получава одобрение от 152 гласа. За ГЕРБ са гласували 118 души в квартала, а за „Възраждане“-60. 56 бюлетини са пуснати за БСП, едва 9 за „Има такъв народ“.

В общо осем секции са гласували хората в „Боровец“. Интересното е, че в тези в училище „Яворов“ победата е на ПП-ДБ със 111 гласа. Второ е Движението за права и свободи със 101, трета е коалицията ГЕРБ-СДС с 83 гласа.

Победата на ДПС е в изнесените пет секции. На тези избори в квартала можеха да гласуват в Пълномощничеството на „Боровец“, както и в 4 секции в помещения на улиците „Морава“ и „Рожен“. В тези СИК Движението печели 434 гласа срещу 41 за ПП-ДБ, 35 за ГЕРБ, 23 за БСП и 14 за „Възраждане“. Партията на Слави Трифонов там има едва един глас.

537 души в „Боровец“ са гласували с машина, 499 с хартиена бюлетина.

COMMENTS

WORDPRESS: 0