Водачи: Нямаме нерви, разбихме си колите! Изпълнителите на „Водния цикъл“: До седмица приключваме с булеварда! (видео)

24rodopi.bg/Кърджали Това е най-кошмарният участък към момента в Кърджали. Булевард „Христо Ботев“ във „Възрожденци“, под „Златен лист“ до разклона

24rodopi.bg/Кърджали

Това е най-кошмарният участък към момента в Кърджали. Булевард „Христо Ботев“ във „Възрожденци“, под „Златен лист“ до разклона за Ардино. Разкопан заради тръбите от Водния цикъл, след това затрупан и… оставен месец да се сляга. За слягането обаче бяха използвани автомобилите на стотици кърджалийци, които ежедневно пътуват по маршрута-единствена връзка на „Възрожденци“ с „Веселчане“ и единствен изход за Ардино. И след дългото чакане и разбиване на превозни средства, започна асфалтирането с темпове… на час по лопата асфалт, посочват в писмо до 24rodopi.com гневни кърджалийци.

Пласт по пласт докато се възстанови платното. 

По-големият ужас е обаче преди моста на „Осми март“. В момента там участъкът е изрязан с дълбочина около педя, а автомобилите се движат двупосочно в една лента. Леко вдясно на управляващите МПС в посока „Възрожденци“ и превозното средство ще пропадне така, че ще трябва Пътна помощ, за да го извади. Затова разминаването е „боя до боя“.

От фирмите изпълнители пък увериха 24rodopi.com, че асфалтирането ще приключи до края на следващата седмица.

Стига времето да е подходящо…

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0