Водач блъсна баба, друг се обърна по таван след два удара в мантинела

Водач блъсна баба, друг се обърна по таван след два удара в мантинела

24rodopi.bg/Регион Два пътни инцидента са възникнали в четвъртък в региона, съобщиха от Областната дирекция на МВР. 53-годишен водач на „Фолксваген“

24rodopi.bg/Регион

Два пътни инцидента са възникнали в четвъртък в региона, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

53-годишен водач на „Фолксваген“ при движение на заден ход не се убедил, че пътят зад него е свободен и блъснал 74-годишна пешеходка. Произшествието станало вчера в Кърджали около 16,30 часа.  Пострадалата е с фрактура на ключицата. Тестът на водача за алкохол е с отрицателен резултат. Дежурна оперативна група от РУ-Кърджали извършила оглед. Образувано е досъдебно производство.

Около 23,40 часа на изхода на Кърджали в района на общинската горичка 20-годишен с „Фолксваген“ загубил контрол над управлението, излязъл извън пътното платно в ляво и се ударил в мантинела, колата се завъртяла, излязла извън пътя вдясно и отново се блъснала в мантинела, след което се преобърнала по таван. Тестът за алкохол на водача е с отрицателен резултат. Съставен е акт по ЗДвП. Екип на пожарната служба в Кърджали обезопасил катастрофиралата кола и почистил платното от счупени стъкла и разлято гориво.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0