„Вимакс“ дари топ почистващи уреди „Karcher“ на детска градина, Център за настаняване и Неделното училище

„Вимакс“ дари топ почистващи уреди „Karcher“ на детска градина, Център за настаняване и Неделното училище

24rodopi.bg/Общество „Вимакс Клима“ дари почистваща техника на ДГ “Максим Горки”, ЦНСТ за деца без увреждания кв. „Гледка“ и в неделно училище към ма

24rodopi.bg/Общество

„Вимакс Клима“ дари почистваща техника на ДГ “Максим Горки”, ЦНСТ за деца без увреждания кв. „Гледка“ и в неделно училище към манастир „Свети Йоан Предтеча“ в Кърджали. Фирмата многократно е показвала отговорност и ангажираност към обществото, чрез офисите си в цялата страна с актове на дарение, спонсориране на спортисти, спортни събития и клубове, подкрепа и участие в многобройните каузи на различни благотворителни фондации.

„Вимакс“ е оторизиран „Karcher“ търговец за България. Има изградени тесни партньорски отношения с представителството на „Karcher“ в Австрия и предлага качествени продукти с доказан произход. Всички уреди са произведени в Германия в заводи на Alfred Kärcher GmbH Co.KG.

„Karcher“ е известен със своите надеждни и лесни за употреба продукти, силен сервиз и постоянен ангажимент към околната среда. Основна грижа за компанията е здравето на цялото семейство

„Karcher“ e лидер в производството на водоструйки, прахосмукачки, парочистачки, помпи за чиста и мръсна вода, аксесоари и препарати за тях. Компанията създава първата битова водоструйка преди повече от 30 години и до ден днешен „Karcher“ е синоним на иновация, новаторство, революционни решения и еталон за качество.

Цялата гама продукти на „Karcher“ може да намерите и в магазините на „Вимакс“ Кърджали, намиращи се на ул. „Отец Паисий“ №7 и в кв. „Възрожденци“, ул. „Стефан Стамболов“.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0