Вили Вуцов: Поканиха ме и приех, дори за пари не сме говорили!

Вили Вуцов: Поканиха ме и приех, дори за пари не сме говорили!

24rodopi.bg/Спорт „Всичко стана много бързо, след като досегашният треньор на тима и екипът му напуснаха. Човекът, който издържа клуба, е мой приятел

24rodopi.bg/Спорт

„Всичко стана много бързо, след като досегашният треньор на тима и екипът му напуснаха. Човекът, който издържа клуба, е мой приятел. Той ме покани и аз приех.  

Не съм се замислял, а и нямаше какво да мисля, тъй като този човек аз го познавам много добре от дълги години, и не само го познавам, но както казах, ние преди всичко сме приятели. Той е доказан бизнесмен и успял човек в живота, а сега иска да успее и във футбола. Аз нямах морално право да му откажа, дори за пари не сме говорили“.

Това обяви Велислав Вуцов след като пое треньорския пост в „Крумовград“.   

55-годишният специалист обяви две цели пред тима.

„Краткосрочната включва оставащите седем мача до Нова година. След това ще седнем с шефа и ще решим какво да правим не само за пролетния полусезон, но и занапред изобщо.  Нека на този етап да не обременяваме играчите с точки“, посочи Вуцов в интервю за Efirbet.com.

По думите му, към момента тимът не се нуждае от нови попълнения. Вуцов посочи, че преди да поеме клуба, е наблюдавал пет срещи на отбора.

„Стилът на игра се определя от изпълнителите, но със сигурност имам идеи как трябва да изглеждаме. Ще пипна и ще променя нещо, а след седемте мача ще направим анализ как момчетата са изпълнили задачите и какво е било игровото им поведение. Тогава мога и да коментирам повече за начина ни на игра“, допълва Вуцов.  

„Финансово и организационно „Крумовград“ е обезпечен във всяко едно отношение. Клубът функционира пълноценно и има всичко необходимо, за да се развива и да се прави футбол“, посочи относно условията треньорът.  

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0