Вили Вуцов казал на приятели да заложат пари за победа на „Крумовград“ и „да си гледат кефа“

Вили Вуцов казал на приятели да заложат пари за победа на „Крумовград“ и „да си гледат кефа“

 24rodopi.bg/Политика "Нека тези, които смятат, че сме еднодневка, вече малко по-сериозно да ни погледнат. Днес като погледнах коефициентите в две

 24rodopi.bg/Политика

„Нека тези, които смятат, че сме еднодневка, вече малко по-сериозно да ни погледнат. Днес като погледнах коефициентите в две букмейкърски къщи – 6,50 за двойката. Благодаря им, това са подаръци за хората. Обадих се на 4-5 приятели и им казах да залагат на двойка и да си гледат кефа“, коментира наставникът на „Крумовград“ Велислав Вуцов минути след изненадващата за букмейкърите победа на „Гурбетчиите от Златния град“ във Велико Търново.

Както вече 24rodopi.com писа, в дербито на Втора лига крумовградчани победиха като гости лидера „Етър“ с гол на Ахмед Осман и вече са първи във временното класиране.

„Поздравления за моя отбор, за духа и за изключителната дисциплина. Много трябва да се напъна, за да се сетя за ситуация на „Етър“. Такива балонни центрирания, футбол от археологическото време, не го приемам. Сега колко е? 19:25 часа е. До 00:30 часа да играем, гол няма да получим с тази организация, която показа нашия отбор в защита. Хванали сме бързия влак, вървим напред“, отбеляза треньорът на новия лидер в българския Б-футбол.

„Благодаря на ръководството, че имахме възможност за лагери преди последните два мача. Надявам се момчетата да се отблагодарят. Много неща има за подобряване, за работа, за надграждане. Като игра имам други идеи, но духът, себераздаването, дисциплината ни дават възможност с бързия влак да се придвижим натам накъдето аз искам“, допълни Вили Вуцов.

Той коментира и предстоящите мачове в първенството и в турнира за Купата на България.

„Убеден съм, че имаме много още да градим, но сме хванали най-доброто. Ако успеем да се возим на този влак… Не трябва да се отпускаме. Предстои ни домакински мач срещу последния – „Ботев II“ (Пловдив). Трябва да го спечелим на всяка цена, да вземем максимален брой точки от мачовете и тогава ще правим анализи. Идват мачове за Купата, които ще бъдат евентуално награда, ако надградим. Шапки долу на момчетата“, каза още специалистът.

В типичния си стил на изказа той не пропусна и поведението на треньора на „Етър“ Емануел Луканов, който по време на мача обиждаше играчите си.

„Да, слушах го какво каза. Хубаво е като сме на мач да сме тук, а не да ходим някъде на екскурзия, защото между 17:30 и 19:30 часа го е нямало тук. Имаха една ситуация. Ние първото полувреме ударихме греда, имахме три-четири ситуации. Те натискаха с някакво безидейно ритане на топката. Значи, мисля, че ни беше по-спокоен мача в дефанзивен план отколкото срещу „Лудогорец II“ и „Добруджа“, каза Велислав Вуцов.

COMMENTS

WORDPRESS: 0