ВИДЕО: В утрото на оранжевия код – паднали ел. стълбове и дървета на пътя

24rodopi.bg/Регион В 5 спасителни дейности и помощни операции участваха служители на „Пожарна безопасност и защита на населението“ в област Кърджали.

24rodopi.bg/Регион

В 5 спасителни дейности и помощни операции участваха служители на „Пожарна безопасност и защита на населението“ в област Кърджали.

На 11 декември в 05:15 ч. е получено съобщение за техническа помощ- отстраняване на опасни предмети на главен път II-865 Кърджали – Ардино, след механа „Родопчани“. Отстранени са паднали дървета на пътното платно.

В 05:46 ч. е получено съобщение за техническа помощ – отстраняване на опасни предмети на изхода на Кърджали, посока Момчилград. Изпратеният екип е отстранил 2 броя паднали ел. стълбове за улично осветление на пътното платно.

В 05:48 ч. е получено съобщение за техническа помощ – отстраняване на опасни предмети на пътя за село Горна Чубрика, община Ардино. На място е изпратен екип на РСПБЗН- Ардино. На пътното платно имало паднало дърво.

В 07:34 ч. е получено съобщение за техническа помощ – отстраняване на дърво, паднало на пътя за село Кукуряк, община Кирково. Изпратен е екип за отстраняването му.

На 10 декември, в 13:30 часа, пък било получено съобщение за техническа помощ – оказване съдействие на граждани в Кърджали. Служители на РСПБЗН отводнили избено помещение на магазин ва улица „Черни връх“.

Припомняме, че за днес – 11 декември, в област Кърджали е в сила предупреждение за опасно време – оранжев код.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0