ВИДЕО: В Резбарци: След мъката с Водния цикъл – нов асфалт се пропука, кои са фирмите?!

24rodopi.bg/Кърджали Нов асфалт по ул.“Лиляна Димитрова“ в Резбарци, но на места вече компрометиран. Оказва се, че настилката е положена съвсем нас

24rodopi.bg/Кърджали

Нов асфалт по ул.“Лиляна Димитрова“ в Резбарци, но на места вече компрометиран. Оказва се, че настилката е положена съвсем наскоро, като ремонтът е приключил през ноември, непосредствено след приключване на дейностите по „Воден цикъл – 2“.

Дни след финала всичко на пръв поглед по улицата изглежда добре – асфалт, нови тротоарни плочи и завършващият детайл – ясна маркировка. Преди това са били подменени и тръбите по водопроводната мрежа, което изнерви местните жители.

Вглеждайки се обаче  и минавайки по протежението й, вече се виждат проблемите. На места настилката е напукана, на други вече е пропаднала. Живущите твърдят, че по нея често минават и тежкотоварни автомобили, които извозват земна маса от намиращите се в района строителни обекти. Според тях обаче, това не може да е причина за появилите се веднага след ремонта проблеми. Затова питат: „Колко качествено е извършен ремонтът, за да се компрометира улицата дни след приключването му и кои са фирмите отговорни за това?“.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0