ВИДЕО: Три ключови думи за балотажа: Промяна, трябва, задължително

24rodopi.bg/TV/Политика Настроението в Кърджали преди балотажа е на двата полюса - такива, които твърдо са решили да упражнят правото си на глас, и

24rodopi.bg/TV/Политика

Настроението в Кърджали преди балотажа е на двата полюса – такива, които твърдо са решили да упражнят правото си на глас, и други, които все още се колебаят дали да дадат своя вот изобщо или, ако го направят, за кого. 

Екип на  24rodopi.com събра мнения по темата…

„Аз мисля да ходя да гласувам, но другите дали ще отидат не знам. Те тук много малко гласуваха“, казва един, а друг си обяснява ниската избирателна активност с: „Нямаше купен вот, затова“.

„Двоумя се още, не съм решил дали да гласувам. Вече над 30 години ходя и гласувам и винаги съм излъган. Омръзна ми да ме лъжат вече и не знам, не виждам надежда“, споделят някои.

„Да, задължително ще гласуваме на балотажа, обаче е тайна за кого. Важно е да се гласува, за нас пенсионерите и за младите също“, казват в един глас няколко дами.

„Смятам да гласувам за промяната, за новото. Да са живи и здрави иначе и двамата кандидати, но един от тях според мен е по-достоен, от дебата снощи се видя“, споделя впечатленията си друга.

„Живот и здраве ще трябва да се гласува. Да се надяваме да има някаква промяна, не ни се вярва много, но все пак ще гласуваме. Гласувахме миналия път, ще гласуваме и на балотажа“, “Фаворитът си го имам и съм си го избрал отдавна, това ми е достатъчно“, се чуват още мнения.

Дали област Кърджали отново ще е на последно място по избирателна активност, както се случи на 14-ти ноември, предстои да видим.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0