ВИДЕО: Станислав Балабанов: ГЕРБ и ДПС използват страха като оръжие, но хората са оръжието на промяната!

24rodopi.bg/Политика „Да се изправим срещу компрометирания модел на ГЕРБ и ДПС, това е нашата задача. За съжаление тези две партии използват страха к

24rodopi.bg/Политика

„Да се изправим срещу компрометирания модел на ГЕРБ и ДПС, това е нашата задача. За съжаление тези две партии използват страха като оръжие срещу гражданите. Държат ги в ръцете си и ги карат да се страхуват, да не познават своите идеали, себе си. Да не посмеят да гласуват за промяната“, посочи едно от знаковите имена в ПП „Има такъв народ“ Станислав Балабанов при посещението си в Кърджали.

„Има много млади хора в града, които плащат цената си, за това да останат тук и да живеят по начина, по който им се предлага. Тези хора са оръжието на промяната“, смята още Балабанов.

Промяна, която не бе възможна след първите два избора.

„Първият път беше невъзможно като втора политическа сила, защото ако бяхме влезли в играта на ГЕРБ и ДПС, те щяха да ни задушат, а в 46-ия парламент вместо да видим естествените ни партньори, ние видяхме хора, които поискаха влияние и власт“, твърди острието на ИТН.

Може би избирателят се е преуморил, но в него е силата да разпореди на 14 ноември подредбата партиите, които този път трябва да съставят правителство, смята Балабанов.

“Ще проявим необходимата диалогичност, практичност  и смирение, с надеждата тези, които се припознават като наши естествени партньори, да седнат  и да се разберем по приоритети, по политики. За да може важните неща в страната да се случат, те са надпартийни. Ако зад гърба ни стоеше ДПС, както говореха определени хора тогава, спокойно можеше да има правителство още на първите избори“, подчертава Балабанов, според когото изборът им е бил да извървят пътя, за да докажат, че имат принципи, на които няма да изневерят.

Държавата – това си ти!

ИТН: Безплатен тест за COVID-19 в събота – 6 ноември, в Градската градина! – тук 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

COMMENTS

WORDPRESS: 0