ВИДЕО: Славко Матич: От мач на мач ще играем по-добре

24rodopi.com/TV/Спорт „Ако сте гледали мача с ЦСКА ще разберете, че искаме да притежаваме повече топката и да сме дефанзивно по-агресивни. Ние изглед

24rodopi.com/TV/Спорт
„Ако сте гледали мача с ЦСКА ще разберете, че искаме да притежаваме повече топката и да сме дефанзивно по-агресивни. Ние изгледахме мача, направихме своите анализи. Загубихме заради 6-7 минути през второто полувреме. Направихме някои индивидуални тактически грешки. Затова работим в посока изработване на тактически положения. Има много неща, върху които да работим, разбира се. До мача с ЦСКА имахме 11 тренировки, сега направихме 5. Вярвам, че от мач до мач ще играем по-добре“, сподели поуките от мача с ЦСКА старши треньорът на „Арда 1924“ Славко Матич на пресконференция преди двубоя с „Левски“ за срещата от 16-ти кръг на efbetЛИГА.
Целите преди срещата с „Левски“:
“Всички футболисти са налице, надявам се на добър мач. Имаме доста млади футболисти и мисля, че за българския футбол трябва да имаме добри мачове, да напредват, за да може националният отбор да има по-добри резултати. Всеки треньор има своя собствена философия, при мен трябва повече да се тича и с топка, и без топка, особено с топка“, заяви старши треньорът на „Арда“.
„Всички сме позитивни и се надявам с новия треньор да имаме големи успехи. Вярваме в това и ще дадем всичко от себе си, за да се получи“, сподели от своя страна и един от лидерите на „Арда 1924“ Спас Делев.

COMMENTS

WORDPRESS: 0