ВИДЕО: „Синята зона“ събра 760 лева от най-съвестните! Без санкции, докато не са готови абонаментите!

24rodopi.com/Кърджали 760 лева от такси за паркиране в „Синята зона“ вече са събрани в Кърджали. Те обаче са в периода от 20 февруари до 1-ви март.

24rodopi.com/Кърджали
760 лева от такси за паркиране в „Синята зона“ вече са събрани в Кърджали. Те обаче са в периода от 20 февруари до 1-ви март.
„Имахме запитвания от граждани, повечето гости на града, които искаха да си заплатят паркоместата. Към момента все още санкции няма да налагаме. Общинското предприятие започна официално своята дейност на 1-ви март, но първо ни предстои административна дейност, тоест събираме документите на хората, които живеят в обхвата на зоната. Трябва да се подготвят абонаментите и едва, когато този процес приключи, ще се подходи към санкциониране на нарушители“, посочи за 24rodopi.com управителят на общинската фирма Шенай Мехмедали.
Всички заявки за абонамент ще бъдат разгледани от комисия. Към момента пък служителите правят обходи на 6-те зони за платено паркиране. По време на тях те информират гражданите какво трябва да се прави за заплащане на такси.

COMMENTS

WORDPRESS: 0