ВИДЕО репортаж: Новият депутат: Цял живот съм бил работник, знам трудностите и страданията

ВИДЕО репортаж: Новият депутат: Цял живот съм бил работник, знам трудностите и страданията

24rodopi.bg/TV/Политика „Цял живот съм бил работник, знам какви са трудностите и страданията на българския народ, защото съм ги изпитвал на гърба с

24rodopi.bg/TV/Политика

„Цял живот съм бил работник, знам какви са трудностите и страданията на българския народ, защото съм ги изпитвал на гърба си“, споделя Георги Георгиев пред камерата на 24rodopi.com.

42-годишният инженер-химик е председател на партия „Възраждане“ в Хасково. Като водач на листата в Кърджали той спечели петия мандат и ще представлява региона в новия парламент.

Определя мандата от Кърджали едновременно като приятна изненада, но и  разочарование.

„Разочарование, защото в Хасково не успяхме да спечелим, а много работихме в тази посока. Не сме забравили Кърджали, но там нямахме структури, с които да организираме по-добре работата. Тепърва ще ги изградим. Дейно ще работя в тази посока, в област Кърджали „Възраждане“ да се наложи като фактор и да вдъхне надежда сред хората, защото там положението е много сериозно“, посочва Георгиев.

Затова обещава, в качеството си на народен избраник, да бъде близо до кърджалийци.

„Нашата идея е, по възможност, всяка седмица да бъда в Кърджали, поне един ден. Задължително е, тъй като трябва да се срещам с хората, а и всеки, който желае да сподели тревоги и проблеми, да може го направи“, допълва новият депутат, тъй като по думите му, регионът има редица проблеми за решаване.

“Още с влизането в Кърджали, този лунен пейзаж, който има насреща, отвращава. Градът е занемарен и прилича повече на анадолска провинция, отколкото на европейска такава“, смята Георгиев.

Не пропуска темата за околовръстния път.

Смята, че гласуването е граждански дълг, затова се надява симпатизантите им да гласуват на предстоящия балотаж.

Завършва с думите, че „Няма значение, кой каква религия изповядва и какъв е произхода му, стига да мисли и работи в името на България“.

COMMENTS

WORDPRESS: 0