ВИДЕО репортаж: Профи политик, инженер, директор, творец, рали пилот…, ред е на избирателя

24rodopi.bg/TV/Политика   „Нямам вяра на никого. Искам млади хора, можещи, знаещи, старите омръзнаха. Нужни са такива, дето са построили не

24rodopi.bg/TV/Политика

 

„Нямам вяра на никого. Искам млади хора, можещи, знаещи, старите омръзнаха. Нужни са такива, дето са построили нещо – фирма, предприятие, дали са хляб на други – такива могат да работят…“.

Различни мнения. На младия, на стария, на опитния, на прозрелия. Това е електоратът. Букет от емоции и мнения. Към него тръгват Те, за пореден път.

Предизборната кампания започва с 27 партии и коалиции и общо 129 кандидати за народни представители в листите им в Кърджали.

Кои са водачите на листите на водещите партии? Някои добре познати, други тепърва ще показват кои са.

Цвета Караянчева. Зад нея е „ГЕРБ-СДС“. Машинен инженер, ръководила завод и десетки служители, преди да влезе и остави диря в политиката.

Мустафа Карадайъ води ДПС. Води и в Кърджали, за пореден път. Свързан с партията от 1991-ва година до… момента.

Социалистите заложиха на най-дългогодишния областен председател на структура на БСП в страната. Милко Багдасаров държи и друг рекорд. Десетилетия наред ръководи „училище за шампиони“.

Родопчанинът Александър Вълчев е водач на „Има такъв народ“. Сценарист, творец, текстописец.

„Продължаваме промяната“ стартира в Кърджали с рали пилота Димитър Илиев от столицата, един от най-успешните състезатели с ръце на волана…

Ред е на избирателя./24rodopi

COMMENTS

WORDPRESS: 0