ВИДЕО репортаж: Кметът резна лентата, грабна ракетата, а… Джебел вече си има супер кортове!

24rodopi.bg/TV/Регион/Джебел Желание, последователност, изпълнена програма. Максимални резултати, подпечатани в контрола за качество с… десетките д

24rodopi.bg/TV/Регион/Джебел

Желание, последователност, изпълнена програма. Максимални резултати, подпечатани в контрола за качество с… десетките детски усмивки. Още една придобивка за Джебел от плана за промяна „Неджми Али“.

„За мен е огромно удоволствие да открия този тенис корт. Надявам се това да бъде едно добро продължение на всички наши инициативи, които полагаме на територията на нашата община“, заяви кметът на Джебел Неджми Али след като преряза лентата на обновената тенис площадка. Той демонстрира и отлична форма с ракета в ръка, като показа няколко удара, включвайки се в играта на малките таланти.

На събитието присъстваха множество джебелчани, сред които немалко деца. Всички те се увериха, че кортовете са с една от най-висококачествените настилки с каучукова подложка с акрилно покритие, каквато няма не само в региона, но и в съседни области.

„Всяка една инвестиция се извършва по най-високите стандарти. Качеството е на преден план. С минимални средства постигаме максимални резултати“, допълни още кметът.

Доказателство, че въпреки пандемичните условия, Общината съумява стъпка по стъпка да изпълнява програмата за развитието на района./24rodopi

COMMENTS

WORDPRESS: 0