ВИДЕО репортаж: Дърво уби дете, токов удар – брат му!

24rodopi.bg/TV/Криминале Изключителна бедност, низ от трагедии. Съдбата на семейството на 16-годишното момче, което загуби живота си докато събира же

24rodopi.bg/TV/Криминале

Изключителна бедност, низ от трагедии. Съдбата на семейството на 16-годишното момче, което загуби живота си докато събира желязо за скрап.

Поредният удар за фамилията дойде в сряда. Непълнолетният Е.Г. загина в покрайнините на Кърджали. Момчето събирало метални предмети в сметище за строителни отпадъци. При изваждане на желязна арматура, настъпило съприкосновение на пострадалия с елемент от електропреносната мрежа. Тийнейджърът бил поразен от електрически ток. По-късно Е.Г. е починал от изгарянията. По случая е образувано досъдебно производство под наблюдението на прокуратурата. „Извършен е оглед на местопроизшествието, предстои назначаване на съдебномедицинска експертиза, разпити на свидетели“, посочиха от пресцентъра на държавното обвинение.

Преди няколко години по-малкото братче на момчето загива в опита си да припечели поне малко за прехрана. То губи живота си след падане от дърво, научи „Родопи voice“. 9-годишното дете се покатерило, за да бере цвят за продан. Семейството живее в изключителна бедност и мизерия. Бащата пък е диагностициран с рак и не може да се справи с препитанието на децата си.

Загиналият от токов удар младеж има брат-близнак./24rodopi

COMMENTS

WORDPRESS: 0