ВИДЕО: Ремонт по нашенски: След маркировката – още един пласт асфалт!

24rodopi.bg/TV/Читател-редакция/Регион Ремонт по нашенски - първо маркировката, после асфалта. Мястото е в участъка край Широко поле, а дейностите

24rodopi.bg/TV/Читател-редакция/Регион

Ремонт по нашенски – първо маркировката, после асфалта. Мястото е в участъка край Широко поле, а дейностите са част от рехабилитацията на  26-километровата отсечка по пътя Кърджали – Мост. За същата бяха отпуснати средства в размер на 17 млн.лв. по Оперативна програма „Региони в растеж“.

След като преди броени дни бе положена маркировката, сега са започнали дейности по поставяне на още един пласт асфалт, твърдят в писмо до 24rodopi.com жители на Широко поле.

„Положиха маркировка върху новоасфалтирания участък от пътя Кърджали-Хасково през Мост, но сега пък полагат още един слой върху новата маркировка. Какво е това – скандал, гаф на изпълнителите на обекта или пресечен опит за кражба на европейски пари“, това посочват жителите на село Широко поле.

Според пътни строители, маркировката е била временна и няма основание някой да се съмнява в коректното изпълнение на дейностите по ремонта на пътя Кърджали – Мост./24rodopi

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0