ВИДЕО: Предстои среща Борисов-Карадайъ, председателят на ДПС припомни възродителните „1964“ и „1984“

24rodopi.bg/Политика „Лидерски срещи вече се състояха, но те не произведоха продукт. В момента на база това, което се заяви от ГЕРБ, нашите експерти

24rodopi.bg/Политика

„Лидерски срещи вече се състояха, но те не произведоха продукт. В момента на база това, което се заяви от ГЕРБ, нашите експерти се видяха с колеги от тяхната група и по техни заявки предстои лидерска среща. Времето ще покаже кога и как тя ще се състои“, заяви в местността „Кабаач“ край село Караманци председателят на ДПС Мустафа Карадайъ.
„Мислим, че трябва да има правителство и това го повтаряме вече две години. Правителство, подкрепено и с участие на ДПС като част от мнозинството, което ще го излъчи, за да има стабилност и сигурност“, каза Карадайъ.
Тази тема е важна, защото днес особен проблем на хората са високите инфлация и цени, несигурността на работните места и неадекватните доходи, отбеляза политикът.
Карадайъ и депутати от Движението участват в традиционния митинг-събор край Караманци. Днес там почитат събитията от 10 май 1984 година, когато кампанията по насилствена смяна на имената на българските турци среща отпор и съпротива в селото.
В словото си пред присъстващите Карадайъ припомни възродителните периоди от 1964-та и 1984-та години – във видеото:

COMMENTS

WORDPRESS: 0