ВИДЕО: ИТН сложи „ноти“ на идеите за Кърджали с тромпета на Гъмзата

24rodopi.bg/TV/Кърджали Високи градуси, въпреки студеното ноемврийско време. „Температурни амплитуди“, дирижирани от тромпета на Йордан Йончев – Гъ

24rodopi.bg/TV/Кърджали
Високи градуси, въпреки студеното ноемврийско време. „Температурни амплитуди“, дирижирани от тромпета на Йордан Йончев – Гъмзата. Звездата от екипа на Слави Трифонов зарадва гостите на „Парк Фест 2021“ с част от репертоара на Ку-ку Бенд. Освен именития инструменталист, на сцената в парк „Арпезос – Север“ бе и духовият оркестър „Гъмзата брас шоу“. Освен множеството култови парчета и настроение на макс, което превзе алеята на централния парк, кърджалийци се насладиха и на хубава народна музика, която ги накара да се хванат на хоро.
Не мина и без послания…
„Тук сме да свършим малко работа. Знаете с какво сме се захванали, следите какво правим от „Има такъв народ“. Ще ни трябва още малко помощ, защото предстои един решителен парламент, в който се надяваме наистина да свършим работа, заедно с другите партии. Ако считате, че сме достойни да ви представляваме, ще сме благодарни на вашата помощ“, заяви от сцената водачът на листата на ИТН в Кърджали Александър Вълчев.
„Щастлива съм, че виждам тук толкова млади хора. Първият път, когато бяхме тук, поехме ангажимент да направим всичко възможно проектът, който инициираме за трафика в Кърджали, да се случи. Работим вече по въпроса и мисля, че това ще е една от първите задачи, която трябва да реализираме“, увери Ива Митева, председател на предишните два парламента. 
„Аз за трети път съм в Кърджали. Искам да ви кажа, че ще продължим да бъдем честни, да упорстваме и изискваме това, което можем да дадем на Кърджали и на региона“, обеща Любомир Каримански, финансовият експерт от партията на Слави Трифонов. 
Купуването и продаването на гласове е престъпление!

COMMENTS

WORDPRESS: 0