ВИДЕО: Цветя пред Апостола от ДПС и… Щом в САЩ президент бе Барак, защо в България да не е Мустафа?!

24rodopi.com/TV/Политика Кандидат-президентската двойка на ДПС Мустафа Карадайъ и Искра Михалова, заедно с кандидатите за народни представители на

24rodopi.com/TV/Политика

Кандидат-президентската двойка на ДПС Мустафа Карадайъ и Искра Михалова, заедно с кандидатите за народни представители на Движението, поднесоха венци и цветя пред паметника на Левски в центъра на Кърджали. След това се отправиха към пространството до Градската градина, където множество симпатизанти на партията ги приветства с възгласи и аплодисменти.

„Ние сме готови да запишем следващата страница в новата история и на ДПС, и на България с нашите кандидати за президент и вицепрезидент, но да обърнем внимание и на нашите кандидати за народни представители, които винаги са правили така, че България да заема своето достойно място на картата на НАТО и Европейския съюз“, каза в приветствието си Хасан Азис.

От столицата на толерантността Искра Михайлова, кандидатът на ДПС за вицепрезидент, се обърна към множеството с думите: 

„Модерните хора са хора, които гласуват за единството и ние искаме да бъдем модерни. Ние искаме да бъдем модерни като модерната демокрация в Ротердам, която избира за кмет прекрасен човек – Ахмед, роден в Мароко. Ние сме готови. Ако някой не е готов,  да учи да ни следва, защото ние сме призвани да даваме пътя – това е пътят на България“.

„Да продължа думите на Искра Михайлова. На финала на своето изказване тя заговори за пътя, за онзи път с главното „П“. Онзи път, по който ние вървим и ще продължаваме да вървим. Ааа ето, от часовника се чува „Велик е нашият войник“. Благодаря ви господин кмете, на върховния главнокомандващ му върви „Велик е нашият войник“, нали?! И да продължа. Щом Барак Хюсеин Обама може да стане президент на Америка, защо в България Мустафа да не е президент, а Искра вицепрезидент? По същия път вървим, на демокрацията, на свободата, на честта, на достойнството, на равенството“ , заяви пред симпатизантите кандидатът за президент на страната от ДПС Мустафа Карадайъ, който поиска и подкрепа с номер 17 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е  престъпление! 

COMMENTS

WORDPRESS: 0