ВИДЕО: Анастас Герджиков: Обичам Кърджали, ако стана президент – редовно правителство ще има!

24rodopi.tv/TV/Политика Под магичните звуци на гайдата, водачът на листата на ГЕРБ в област Кърджали Цвета Караянчева, заедно с останалите кандидат

24rodopi.tv/TV/Политика

Под магичните звуци на гайдата, водачът на листата на ГЕРБ в област Кърджали Цвета Караянчева, заедно с останалите кандидати за народни представители на партията, посрещна в родопския град кандидатпрезидентската двойка Анастас Герджиков и Невяна Митева. Гостите се събраха пред паметника на Апостола, където поднесоха цветя в знак на почит. На събитието присъстваха множество кърджалийци, за които тези хора са надеждата за изход от политическата, икономическата и здравната криза.

„Днес на върха на държавата стои човек, който нехае за тези кризи, а хули и разделя българите. Представете си какво би станало, ако първият човек в държавата има спокойствието, желанието да обединява и да отправя послание за единение. Такъв човек е професор Герджиков. И ние, като кърджалийци, мисля, че няма нищо по-естествено от това да подкрепим кандидатурата на професор Герджиков“, заяви Караянчева.

Кандидатът за президент от своя страна благодари за топлото посрещане в родния му град.

„Отдавна съм свързан с Кърджали, обичам го, много обичам и хората, които живеят тук. Благодаря, че дойдохте. Ние не търсим постове, аз съм можел да заема такъв. След  години ще е още по-лесно, но сега има нужда от промяна, защото това, което виждам е, че става все по-лошо от седмица на седмица“, посочи Герджиков.

Кризата трябва да бъде преодоляна и начинът това да се случи е да ни се доверите, допълни кандидатът за президент.

„Ако аз бъда избран за президент, няма да провеждам формални консултации и накрая да кажа – не се получи. Ще говоря с партиите, докато всички осъзнаят необходимостта от редовно правителство и то се състави. Ако аз бъда избран за президент – редовно правителство ще има!“, категоричен бе Герджиков.

„Именно на този ден Архангел Михаил гледа в сърцата ни. Дълбоко вярвам, че вижда колко чисти са нашите помисли и знам, че ще ни подкрепя, както подкрепя войниците ни, там където са те в момента – нашите лекари и медицински работници, които са изморени много повече от нас“, посочи и кандидатът за вицепрезидент Невяна Митева.

В края на срещата, всеки от присъстващите получи автограф от Анастас Герджиков и възможност да поговори с кандидатпрезидентската двойка.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

COMMENTS

WORDPRESS: 0