Вечни рози за гимнастичките на Олимпийския обяд „Дънди“ – „Златните момичета“(снимки)

Превърнал се в традиция, отново се състоя празничният коледен обяд на ръководството на „Дънди Прешъс Металс“ с представители на Българската федерация

Превърнал се в традиция, отново се състоя празничният коледен обяд на ръководството на „Дънди Прешъс Металс“ с представители на Българската федерация по художествена гимнастика. Това е времето, в което компанията и златните момичета споделят постигнатите успехи и плановете си.

В историческата за художествената гимнастика 2021 година, в която ансамбълът спечели първата олимпийска титла в историята си, срещата беше наистина олимпийска. В знак на уважение инж. Илия Гърков подари на всички гости „вечни рози“ – екзотични и изключително красиви, обработени по специална технология, гарантираща тяхната трайност.

 

Участници в тържествения обяд бяха проф. д-р инж. Илия Гърков, изпълнителен директор на „Дънди Прешъс Металс“ в България, Ирена Цакова, директор „Разрешителни и правни дейности“, Анка Шопова, ръководител „Връзки с обществеността“, президентът на БФХГ Илиана Раева, почетният президент на Федерацията Мария Гигова, генералният секретар на БФХГ Росина Атанасова, директора на националните отбори Деспа Кателиева, олимпийският ансамбъл на България, Татяна Воложанина, член на националния отбор жени и техните треньори Весела Димитрова, Михаела Маевска, Бранимира Маркова, Силвия Стойнева, Марияна Памукова и международните съдии Филипа Филипова и Даниела Велчева.
Илия Гърков сподели, че изпитва огромно удоволствие, виждайки се с всички дами от Федерацията в неработна среда.

„Знам, че тази година беше невероятна, но искам да добавим и още нещо. Всички Вие сте повече от герои. Разбихте съветския мит! Вдигам наздравица за това“, каза той и пожела здраве и още много успехи на всички.

Всички вдигнаха наздравица за бъдещите успехи и постижения. Илияна Раева също вдигна тост, като сподели, че за нея е огромно удоволствие за поредна година да бъдат гости на компанията.

„Обядът винаги е приятен и непринуден. Мястото, което сте избрали, ни кара да гледаме отвисоко така, както от стълбичката на първото място. Тази година е най-специалната ни година. Никога досега не съм се чувствала толкова удовлетворена и щастлива. Благодаря на всички присъстващи за приноса. Благодаря на „Дънди Прешъс Металс“. Вие бяхте първия наш спонсор, благодарение на който направихме първата световна купа в София, от която световна купа през 2011 г. тръгнаха всичките ни успехи. Най-великото постижение в спорта е олимийската титла и медалите. Искам всички ние като спортисти да запомним това. Това е едно от най-великите постижения на човечеството“, завърши тя и си пожела всички да бъдат много здрави.
Илияна Раева и цялата Федерация поднесоха коледни подаръци на екипа на „Дънди Прешъс Металс“ и специален подарък за вечен спомен от олимпийските шампиони – снимка на златните момичета от олимпиадата с медалите.

11 години „Дънди Прешъс Металс“ подкрепя Българската федерация по художествена гимнастика. Партньорството между компанията и федерацията е така благополучно, защото е започнало в тежък момент и за двете страни тогава, когато хората не са вярвали в тях. С общи усилия, подкрепа и вяра едни в други, днес резултатите са видими.

COMMENTS

WORDPRESS: 0