„Възраждане“ обяви във Фейсбук, че набира желаещи да станат членове на СИК и… стана страшно

„Възраждане“ обяви във Фейсбук, че набира желаещи да станат членове на СИК и… стана страшно

24rodopi.bg/Политика Политическа партия "Възраждане" обяви във Фейсбук, че набира желаещи да станат членове на секционни избирателни комисии СИК и… с

24rodopi.bg/Политика

Политическа партия „Възраждане“ обяви във Фейсбук, че набира желаещи да станат членове на секционни избирателни комисии СИК и… стана страшно. 22-ма потребители в групата Кърджали днес взеха отношение по темата в първите 30 минути.

„Колко плащате“, „Колко лева“, „Копейки“, гласят първите коментари.

Провокираните не се задоволяват с обещаните средства, които ще получат от държавата за работата си в СИК, но настояват за пари и от партийната каса.

Един от коментиралите пише:

„Кач пара и какво осигурявате, транспорт, има ли обяд, нещо кюфтета, кебапчета? Това е глупаво в фейса да търсите хора, после тези същите ще представляват „Възраждане“ и кога направят нещо глупаво в СИК ко правим?! Далечните години имах случай на един от БСП, който беше избягал с чувала пиян до козирката. Едвам го намериха куките, щото по лична карта е на един адрес, а живее на друг. Така че успех и умната!“.

Друг иска сделка:

„Осигурявам 30 будни граждани, които ще дебнат в изборния ден като граничарски кучета. Срещу това искам второ място в кандидат-депутатската листа на „Възраждане“ в Кърджали“.

Отговорът на партията, след две корекции на поста:

„Стани член на комисия или застъпник на доброволни начала. Лично ставаш гарант за честността на избора“.

COMMENTS

WORDPRESS: 0