Валентин Манев: Как Дикме от тютюнджия стана собственик на много земи и гори? Не е ли той човека със заменките?

Валентин Манев: Как Дикме от тютюнджия стана собственик на много земи и гори? Не е ли той човека със заменките?

24rodopi.com/Политика Бившият кмет на Кирково и ключова фигура в СДС от времето, когато "сините" направиха пробив в „Бастиона на Доган“, спечелвайки

24rodopi.com/Политика
Бившият кмет на Кирково и ключова фигура в СДС от времето, когато „сините“ направиха пробив в „Бастиона на Доган“, спечелвайки депутатски мандат и три общини в Кърджалийско, пита дали Мехмед Дикме не е „човека със заменките“.
Изключеният от ДПС и отстраненият от поста министър на земеделието от квотата на ДПС политик от ардинското село Диамандово е участвал днес в сутрешен телевизионен блок. Думите на Дикме провокирали Манев и той пише в профила си във Фейсбук:
„Промяна вече има в много сфери. Промяна има в политическият елит. Вчера в парламента се видя разликата между младите носители на промяната и старите представители на опозицията. Едните усмихнати и лаконични в изказванията си, другите злобни с клишета и познати до втръсване лозунги. И тази разлика ще става все по отчетлива. Иска ми се обаче много скоро ПРОМЯНА да има и в медиите. Акцента в това управление е борба с корупцията. Тази сутрин гледах как Мехмед Дикме дава съвети за земеделие и гори. Въпрос към „мисирките“ – не е ли той човека със заменките? Как Дикме от тютюнопроизводител стана собственик на много гори и земи? А може Сакскобурготски да му ги е дал? Та нали той го наричаше втори баща“.

COMMENTS

WORDPRESS: 0