В Минерални бани: Колко години „отличничката” Елван Атилла получаваше заплата като секретарка без да са я виждали в кметството?!

24rodopi.bg/Общество „Отличничката” и моралната съдничка Елван Атилла години наред се водеше по ведомост на работа в кметсвото в село Колец като се

24rodopi.bg/Общество

„Отличничката” и моралната съдничка Елван Атилла години наред се водеше по ведомост на работа в кметсвото в село Колец като секретарка по време на общинските кметове на Минерални бани Яшарали Ахмед и първите години на следващия кмет. Има ли съвест да си признае “отличничката”, че е получавала години наред заплата и без да е била на работа в съответното кметство? Защото хората нито са я виждали, нито тя им е изпълнявала някаква административна услуга, а е получавала години наред заплата на гърба на ДПС избирателите. Чакаме да си признае!“.

Това пишат до редакцията на 24rodopi.com жители на хасковската община.

Елван Атилла към момента е най-активна в разпространението на декларации като модератор на фейсбук група в подкрепа на Ахмед Доган, която е създадена по времето на напускането на Касим Дал, дълги години зам.-председател на ДПС.

„В последните няколко дни в медийното пространство се публикуват и разпространяват фалшиви декларации от част от структурите в област Благоевград. Категорично това не е вярно и молим да се спрат тези фалшификации и разделения от Елван Атила и компания!“, пък призоваха от структурата на ДПС в Благоевград преди дни.

Интересно е, че Атилла става секретарка по времето на Яшарали Ахмед, чийто сват пък бе един от задържаните в Турция през 2010 година за трафик на 136 килограма хероин.

Снимка: Архив на Елван Атилла, Фейсбук

COMMENTS

WORDPRESS: 0