В басейна срещнах сочен за гангстер, който беше без охрана, а в ресторанта – обилно присъствие на силиконки

В басейна срещнах сочен за гангстер, който беше без охрана, а в ресторанта – обилно присъствие на силиконки

24rodopi.bg/Общество Приятно място, като за оценка 8,5 по 10-обалната система. Прилича по-скоро на огромна луксозна вила, като за ски курорт, но щом

24rodopi.bg/Общество

Приятно място, като за оценка 8,5 по 10-обалната система. Прилича по-скоро на огромна луксозна вила, като за ски курорт, но щом винаги има посетители – аз може би съм твърде претенциозен и очаквам повече за скъпата почивка.

Това разказва пред 24rodopi.com родопчанин, който два пъти в годината почива във велинградския хотел, попаднал във водещите новини с офертата си за посрещане на Новата 2023-та година: 11 500 лева за новогодишен пакет.

Толкова струва 4-дневната почивка в президентския апартамент на хотела.

„Идват всякакви – от сноби и силиконови хубавици до скромни чужденци. Веднъж срещнах в басейна един от богатите мъже на България, който през годините дори е бил сочен за гангстер. Той не се движеше с охрана. Сам с дамата си, не гледа лошо, приветлив и усмихнат даже. Забележително присъствие на човек, който не лети в облаците. Затова пък могат да се видят много изпълнения, достигащи до комични измерения, на силиконки в ресторанта. Понякога ги има в изобилие“, допълва почивалият в хотела в периферията на Велинград.

Още по темата – утре

COMMENTS

WORDPRESS: 0