Урок по здравословно хранене за пенсионери

Урок по здравословно хранене за пенсионери

24rodopi.bg/Регион Представители на фирма от Велико Търново направиха демонстративно готвене по иновативен и здравословен начин в Ардино. Шеф готвачк

24rodopi.bg/Регион

Представители на фирма от Велико Търново направиха демонстративно готвене по иновативен и здравословен начин в Ардино. Шеф готвачки приготвиха ястия от пилешко месо пред членовете на Клуба на Пенсионера в града.

Хората от златната възраст се запознаха с принципите на здравословното хранене. В края на кулинарното събитие всички присъстващи дегустираха приготвените ястия.

От свое име и от името на членовете, председателят на Пенсионерския клуб в Ардино Гюнер Мюмюн изказа сърдечната си благодарности към фирмата за инициативата. Той дари на представителите пластика на Дяволския мост и подаръци, осигурени от Община Ардино.

През седмицата готвачите проведоха демонстрации и пред жителите на населените места Боровица, Млечино, Чубрика, Брезен, Голобрад. Те споделиха, че са останали изключително впечатлени от гостоприемството на ардинчани. „Хората в Родопите са много сърдечни. Навсякъде бяхме посрещнати топло и радушно“, заяви Пенка Иванова, представител на фирмата.

Гюнер ШЮКРИ, Ардино

COMMENTS

WORDPRESS: 0